onsdag 11 februari 2015

Årsmöte med inledande föredrag av Camilla Grepe 7 mars

Kallelse till årsmötet kommer till medlemmarna.


För andra intressenter av Camilla Grepes föredrag så är Camilla är redaktör för debattmagasinet Bright och en flitig debattör även i andra medier

Camillas föredrag kommer att handla om hur Svenska kyrkan på olika sätt har arbetat för att ta sig in i den allmänna skolan. Hon kommer också att ta upp hur den nya skollagen byggdes upp för att omfatta alla skolformer och hur det har påverkat den icke-konfessionella skolan och de religiösa friskolorna.

Slutligen kommer hon att presentera sin egen uppfattning om det lagförslag som innebär att vissa konfessionella inslag är godkända vid t.ex. en skolavslutning.

Den som vill titta mer på Camillas arbete i dessa frågor kan besöka hennes blogg där hon samlat i stort sett allt som hon skrivit i ämnet under de senaste åtta åren: www.camillagrepe.blogspot.com

Årsmötet ersätter det annars reguljära onsdagsmötet.

Dessutom Christer Sturmark i april

Vi har även nöjet att meddela att Humanisternas ordförande Christer Sturmark kommer till Jönköping den 1 april för att prata om sin nya bok. Mer information längre fram men boka in i kalendern redan nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar