tisdag 23 februari 2010

Föreläsning om vetenskap och pseudovetenskap!

Nu är det klart med tid och plats för Sverker Johanssons föreläsning! Föreläsningen kommer att hållas på Folkuniversitetet, tisdagen den 2 mars kl 1830. Passa även på att bjuda in vänner och bekanta.

Nyckelorden är således:
  • Folkuniversitetet på skolgatan 25 i Jönköping
  • 2 mars
  • kl 1830
Hoppas att se många av er där!

Glöm heller inte bort pubkvällen dagen efter, den 3 mars, kl 1900 på Bishops arms i Jönköping.

Vi ses!!

fredag 12 februari 2010

Pubkväll - Resultat och framtida planering

Jag kan inte annat än säga att pubkvällen var suverän med trevligt sällskap, gott att dricka och en liten bit mat. Efter några sena återbud blev vi fyra stycken pratglada medlemmar och en intresserad icke medlem vid bordet. Ämnen som snuddades vid var bland annat Richard Dawkins, gud, skolor i Jönköping, frikyrkor, öl, fysik, musik och mycket mycket mer.

Sällskapet enades om att pubkväll är något vi vill fortsätta med varför vi bestämde oss för att träffas den första onsdagen varje månad vid 1900 på Bishops Arms i Jönköping. Nästa pubkväll är således den 3 mars. Denna information kommer även ut via e-post till medlemmarna.


John

fredag 5 februari 2010

Pubkväll den 10 februari!

Styrelsen träffades för några dagar sedan och funderade kring lämpliga aktiviteter och ett förslag som direkt fick genomslag var konceptet "pubkvällar". Därför kommer några från styrelsen att befinna sig på Bishops Arms (bredvid Elite Stora Hotellet) i Jönköping den 10 februari kl 19 - väl mött!